KEDVEZMÉNYKÁRTYA
SZUSZ HÍRLEVÉL
Név
Email
FACEBOOK
REKLÁMFELÜLET
SZUSZ Étterem


SZUSZ Étterem

Kedves Vendégeink!

Kedves Vendégeink!

A SZUSZ Park, szezonális jellege miatt áprilisig csak, mint Esküvő- és Rendezvényhelyszín üzemel.


Céges, családi, baráti rendezvények lebonyolítását továbbra is nagyon szívesen vállalunk, 25 fő feletti létszám esetén, előzetes egyeztetést követően.

 

- Családi, baráti és céges rendezvényhelyszín -

Ballagás, diplomaosztó, keresztelő, születésnap, névnap?

Tóparton álló, 50 férőhelyes, légkondicionált, panorámás kisvendéglőnk és 80 fő befogadóképességű, klimatizált Hajó rendezvénytermünk házias, magyaros ízekkel és kiadós adagokkal várja vendégeit családi, baráti és céges rendezvényekre, előre lefoglalt időpontban, előre egyeztetett ételsorral. Hogy jó hangulatban teljen el az idő, igény szerint díjmentesen használható játszótérrel és bérelhtető játékokkal (csocsó, darts, zenegép, ping-pong asztal...) egészíthetjük ki az összejövetelt.

Bőségtálas csomagajánlatunk családi, céges rendezvényekre: 

Bankett ajánlataink

Galéria

Ajánlataink érvényesek a Fandango Sport Pubban is! (Ibolya u. 1.)

 

Esküvő a SZUSZ-ban

A SZUSZ esküvői helyszínnek is tökéletes! Hegyeket nem adhatunk, de egy gyönyörű tavat festői környezetben igen, ahol még a kimondott igen is másképp hangzik! Ne kötelezze el magát sehol, amíg nem nézte meg ajánlatunkat! Bővebb információ az “Esküvő” menüpont alatt.

 

EGÉSZ ÉVBEN ÉRVÉNYES AJÁNLATAINK

 
 

Bőségtálas bankett

Szűkebb körű rendezvényekre, illetve családi események ünneplésére ajánljuk bőségtálas kínálatunkat welcome drinkkel, friss pogácsával, családias környezetben. Jól jöhet diplomaosztó, ballagás, szalagtűző, keresztelő után, nálunk elférnek a nagycsaládosok is. (10-300 főig)

Party Service, elvitelre és kiszállítással

Céges, családi rendezvény, kerti party? Bízza ránk vendégei ellátását! Ízletes, kiadós és dekoratív hidegtálak, sültes bőségtálak, házias, magyaros fogások, elvitelre és kiszállítással is! (10-300 főig)

 

Svédasztalos gálavacsora

Klasszikus, bőséges, svédasztalos kínálat levessel, főételekkel és desszerttel, kiegészítve a jól bevált játékokkal, tóparti környezetben. Igény szerint fellépőt, zenekart szervezünk az eseményre, hogy a vacsora után egy jó bulival ünnepeljék a sikeres év végét. (10-300 főig)

Ajánlatkérés

Tel: 20 / 984 10 30