KEDVEZMÉNYKÁRTYA
SZUSZ HÍRLEVÉL
Név
Email
FACEBOOK
REKLÁMFELÜLET
SZUSZ Park

SzuSz Park es Etterem

SzuSz Park és Étterem


A SzuSz Park a maga 50 ezer m² területével a kulturált szórakozás, kikapcsolódás, pihenés és sportolás lehetőségét hivatott nyújtani vendégeinek, mindezt családias, tiszta, igényes és modern környezetben.
 
A park az 1,2 hektáros horgásztó mellett rendelkezik ingyenes parkolóval, tóparti, panorámás étteremmel, rendezvényházzal, 4 medencés strandfürdővel, salakos futballpályával, strandfoci és strandröplabda pályával, tóparti főzőhelyekkel, napozó-ligettel, illetve hangulatos 8-100 fős filagóriákkal, melyek egész napra kibérelhetőek.


Fő tevékenységeink:

Halászcsárda

Kikapcsolódás, tóparti környezet, egészséges táplálkozás és gasztro-élmény helyben, a debrecenieknek! A városszerte híres SZUSZ Halászlé és haltepertő mellett a halászcsárda kínálatában szerepelnek fogasból, süllőből, pisztrángból, keszegből és természetesen pontyból készült finomságok is.

SZUSZ Halászcsárda

Esküvő

Csodás, tóparti környezet közel a belvároshoz?
3 rendezvényterem, teljes körű szervezés, kapcsolattartás és lebonyolítás, 20 féle saját dekorációs színösszeállítás, ízletes, kiadós fogások, bőséges, korlátlan italcsomag, családias kiszolgálás, megfizethető áron! 

SZUSZ Esküvő

Céges rendezvény

Közös pihenés vagy csapatépítő versenyek? Horgászat, strandolás, ping-pong, főzőverseny, sorverseny, erős-ember viadal, rekeszépítés, darts, csocsó, strandröplabda, strandfoci pálya, íjászat, ugrálóvár... Csapatban és egyénileg is összemérhetik tudásukat a kollégák és családtagjaik. Együtt pihen és szórakozik a család, a vállalat jóvoltából!

 Céges Rendezvényszervezés

Strand

Debrecen legfiatalosabb strandja több száz négyzetméter vízfelülettel, 3 jakuzzival és hatalmas napozó ligettel várja a pihenni vágyókat! Igényes, kulturált, családias környezet, gyermekmedencék, családi- és gyerekprogramok, úszójegy 17:00-tól, ingyenes parkolás és díjmentes napernyők! 

SZUSZ Strand

Fontos!

Szabadidőparkunk teljes árlistáját megtalálja az “Árak, nyitva tartás” menüpont alatt! 

A foglalás csak 20% foglaló befizetése vagy szerződéskötés esetén érvényes!

Ha többet szeretne megtudni, kérjük válasszon a fenti menüpontokból!